top of page
florin costinas 2012-13

Florin Costinaş

Bud Cristian-Dorel

Bud Cristian-Dorel

sonia lupan 2012-13

Sonia LUPAN

LAZǍR Raul Sergiu

LAZǍR Raul Sergiu

Santejudean Bogdan

Santejudean Bogdan

Laura Cristiana VARGA

Laura Cristiana VARGA

BURSA ALINA CIOCAN

Florin Costinaş, cls.a XI-a C, (2012-13)

Medie abs. cls.a X-a: 8,76; diriginte: prof. Pamfil BREBAN

“Stimate Serban Morcovescu si stimati membri ai Asociatiei Alumni Sincai,

A fost o onoare sa fiu ales unul din primii 7 bursieri ai asociatiei Alumni Sincai. Bursa primita anul trecut mi-a fost de ajutor nu numai mie, dar si familiei mele avand in  vedere ca suntem 8 frati intretinuti doar de mama.Ceea ce ati facut voi pentru mine si pentru familia mea a adus multa bucurie: ne-a fost mai usor cu facturile, mi-am facut abonament la trolebuz, mi-am cumparat haine mie si fratilor. (…)Sper ca in viitor sa pot sa ma alatur si eu Asociatiei.

Va multumesc inca o data pentru tot. Cu stima si respect Costinas Florin”

Bud Cristian-Dorel, clasa a X-a E, (2012-13)

Medie abs. cls.a X-a: 9,79; dirigintă: prof. Laura Pop

Situaţie: multiplu medaliat la concursuri de matematică, laureat al Soc. RO de Ştiinţe Matematice, loc I la 5 OL. jud. consecutiv, 2 OL. Naţionale,  în lotul lărgit al RO 2010

“Domnule Presedinte “Alumni”

In aceste randuri doresc sa va multumesc sincer pentru tot ce ati facut pentru noi , simpli liceeni ai Colegiului National Gh. Sincai care avem o situatie financiara mai precara , dar totusi reusim sa pastram stacheta ridicata si sa invatam invers proportional cu veniturile noastre .

Am beneficiat 10 luni de aceasta bursa si mi-a fost de foarte mare folos . Cu aceasta am reusit sa imi cumpar culegerile de matematica pregatitoare pentru olimpiada , mi-am facut consult oftalmologic  si in cele din urma mi-am cumparat ochelari de vedere . Problemele cu vederea fiind mai vechi ,dar din lipsa banilor nu am putut sa imi fac acesti ochelari mai costisitori avand lentile cilindrice. Mi-am luat materiale pentru examenul de limba si am luat cateva ore de limba engleza .

Parintii mei au fost foarte multumiti ca am primit aceasta bursa deoarece le-a venit si lor ca un ajutor , cum majoritatea banilor se duc pe tratamente pentru tata , ei aveau o grija in minus si erau bucurosi ca din aceasta bursa mi-am luat cele necesare pentru scoala si pentru binele meu .

Doresc sa va multumesc inca o data pentru tot ajutorul care mi l-ati oferit , iar de acest ajutor nu voi uita si atunci cand voi fi mare ma voi alatura si eu acestei Asociatii incercand sa ajut sincaisti cu potential si cu probleme financiare .

Cu stima si respect , Bud Cristian”

Sonia LUPAN, clasa a XII-a, (2012-13)

dirigintă: prof. Carmen BREBAN;

“Dragi membri ai Asociatiei Alumni Sincai, 

incep prin a va multumi pentru ca ati facut efortul financiar de a ma adauga si pe mine in scurta lista de elevi care beneficiaza de ajutorul dumneavoastra. Pentru mine bursa a fost un ajutor de folos. Datorita faptului ca am fost bolnava, iar situatia financiara a familiei mele nu stralucea, bursa m-a ajutat intr-o oarecare masura sa ma descurc mai usor cand venea vorba de controale si drumuri la Cluj. Reactia celor din jur a fost una pozitiva la aflarea vestii ca o sa beneficiez de ajutorul asociatiei.  Ma bucur ca am avut ocazia sa interactionez cu dumneavoastra, si mi-ar face mare placere sa pot sa devin si eu membru al asociatiei peste cativa ani, sa ofer ajutorul pe care l-am primit.

Inchei prin a va spune ca nu o sa uit, acum ca a inceput o noua etapa a vietii mele, de Sincai si faptul ca exista oameni minunati care se gandesc si la binele altora. Sonia Lupan”

LAZǍR Raul Sergiu, cls. A XI-a D, (2012-13);

Medie abs. cls. a X-a:9,52; diriginte: prof. Marius MOGA

Situaţie: face naveta din mediul rural; implicat in activităţi de voluntariat; pasionat de aplicaţii IT în psihologie

“Nu cred ca as reusi sa cuprind in cuvinte multumirea si adanca recunostinta pe care o adresez dumneavoastra si intregii asociatii Alumni Sincai. Pentru mine, o bursa, suportul financiar al asociatiei Alumni, a insemnat noi oportunitati, porti deschise spre a duce la indeplinire inca un vis al copilariei mele. 

Mereu am pus pe primul plan scoala, insa ca in orice batalie, totdeauna au aparut obstacole, iar unele din acestea se incadrau in domeniul financiar. Am reusit sa trec cu bine peste multe dintre acestea, iar acum sunt fericit ca am reusit sa imi pastrez un traseu bun in C.N. Gheorghe Sincai Baia Mare. Ma mandresc cu domnii profesori si ma bucur impreuna cu colegii si cu prietenii pe care mi i-am facut aici. 

Bucuria de a interactiona cu cei care sunt deja pe culmile succesului, absolventi de Sincai, nu a fost doar a mea, ci si a bunicii mele. Ajutorul primit in cadrul asociatiei a fost pentru mine, dar, indirect, si pentru bunica mea, care inca se mai zbate sa ma tina la scoala si inca mai alimenteaza visul meu de a face ceva semnificativ in viata asta.”

Bogdan Santejudean: clasa a X-a E, (2012-13)

Medie abs. cls.a X-a: 9,73; dirigintă: prof. Laura POP

“Scriu aceste randuri din suflet, desi nu cred ca pot concentra toate gandurile bune si multumirile pe care le meritati pentru ajutorul si munca voastra in aceste randuri.  Bursa aceasta m-a motivat atat financiar cat si mintal si a fost de un real folos. Am fost foarte bucuros cand am aflat de initiativa echipei Alumni de a sponsoriza financiar pe cei care merita si care au nevoie, si am fost si mai bucuros cand am aflat ca sunt printre cei care vor beneficia de aceasta bursa. Tin sa va multumesc din toata inima pentru ca datorita voua multe din visurile mele au inceput sa prinda contur incetul cu incetul si sunt sigur ca muncind in continuare le voi duce la bun sfarsit.

Cu ajutorul bursei am reusit sa imi platesc ECDl-ul (banii fiind pusi deoparte) sa imi cumpar manuale pentru clasa a XI-a, culegeri si carti pentru pregatirea la informatica (deoarece anul acesta vreau sa merg la olimpiada de informatica) dar si alte rechizite si haine. De asemenea l-am sprijinit si pe fratele meu sa mearga la concursuri prin alte judete la matematica unde a avut rezultate insemnate, de anul acesta este si el la ColegiuL National Gheorghe Sincai.

Sper ca in anii care vor urma tot mai multe persoane sa vi se alature, ca astfel cat mai multi elevi sa beneficieze de aceste resurse. Va multumesc din nou ca ati fost alaturi de noi, ca ati muncit si ati impartit din timpul si resursele voastre financiare cu noi. Sper ca nu va voi dezamagii, si pe viitor va promit ca ma voi alatura cauzei voastre. Multumesc mult de tot pentru ce ati facut pentru noi!”

Laura Cristiana VARGA: clasa a XII-a, (2012-13)

Medie abs. cls.a XI-a: 9,53; dirigintă: prof. Carmen BREBAN

 

“Buna, 

Ati fost un ajutor extrem de important intr-o perioada dificila a vietii mele si cu siguranta nu voi uita acest lucru. Ar fi foarte frumos daca pe viitor as reusi sa ma alatur asociatiei dumneavoastra. Cat despre bursa,credeti-ma ca asteptam cu nerabdare data de 20 a fiecarei luni pentru a ma putea descurca si niciodata nu am fost dezamagita. Punctualitatea e la locul ei in asociatia dumneavoastra ! 

Dumnezeu sa va rasplateasca pentru tot binele pe care-l faceti. Va multumesc pentru tot! Laura Cristiana Varga”

bottom of page