top of page

Bursieri ALUMNI 2014 - 2015

Pop Florina

În primul rând, doresc sa vă mulțumesc pentru seriozitatea acordată privind sprijinul financiar pe care mi l-ați acordat timp de 2 ani pana acum. Această suma de bani mi-a fost de foarte mare folos și consider că fără acest ajutor nu m-aș fi descurcat cu toate cheltuielile pe care l-am avut pentru a învăța și a continua studiile. Din suma primită, in fiecare lună jumătate din ea am cheltuit-o pe abonamentul pe care il plătesc deoarece fac naveta de la 20 km de Baia Mare. Restul banilor i-am pastrat pentru cheltuielile pe care o sa le am in clasa a 12-a. Vă mulțumesc foarte mult pentru seriozitate si sper sa beneficiez in continuare de ajutorul dumneavoastra!
Cu stima,
Florina Pop

 

Ciurdas Viorica

Mă numesc  Ciurdaş Viorica, iar în anul şcolar precedent am beneficiat de bursa oferită de dumneavoastră, fapt pentru care doresc acum, la final, sa vă mulţumesc. Fiind în clasa a 12-a, pot spune că acest ajutor a fost mai mult decât binevenit.

Bursa mi-a fost utilă in multe  împrejurări, fiind folosită majoritar în scopuri educaţionale, cu excepţia sumei achitate pentru banchetul de la finalul liceului. Trebuie să recunosc însă, că nu am urmat cu exactitate direcţia pe care am ales-o iniţial , adică a lua meditaţii la biologie pentru admiterea la medicină, ci am hotărât să mă bazez pe mine însămi în această privinţă, şi sa îmi cumpăr materiale de studio  în locul meditaţiilor. Mai spre final, am folosit bursa pentru a achita taxele de înscriere atăt la simularea examenului de admitere căt şi la concursul de admitere din luna iulie, precum şi cheltuielile adiacente acestor evenimente, precum drumul şi cazarea. Momentan, am o suma economisita în aceste luni , pe care intenţionez să o folosesc la cumpărarea cărţilor şi materialelor necesare în acest prim an universitar. Menţionez tot aici, că am promovat examenul de ,bacalaureat cu nota  9,55, iar pe cel de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” cu nota 8,08, fiind admisă la locurile bugetare.

Aşadar, vă mulţumesc încă o dată pentru încrederea şi sprijinul acordat în decursul acestei perioade  grele, şi sper ca într-o zi sa pot face şi eu pentru alţii ceea ce aţi făcut dumneavoastră pentru mine.

 

Narcis Pîrvan

Mă numesc Narcis Pîrvan și am avut ocazia să obțin bursa Alina Ciocan din partea Asociației Alumni Șincai Baia Mare, pentru anul școlar 2014-2015. Am fost foarte încăntat că am reușit să fiu printre cei 14 norocoși care au beneficiat de aceste burse.

Am absolvit colegiul în acest an, a fost unul dificil, însă totodată frumos. Această bursă mi-a facilitat acesul la diverse auxiliare didactice de care am uzat atât pentru pregătirea examenului de BACALAUREAT, dar mai ales pentru pregătirea examenului de admitere la UMF, Cluj secția Medicină Generală. Aceste materiale alături de perseverență și dorința autentică de a-mi împlini visul, m-au propulsat acolo unde mi-am dorit. Am reușit să promovez examenul de BACALAUREAT cu media generală 9,30 și am fost admis la facultatea pe care mi-am dorit-o pe un loc bugetat.

Vreau să vă mulțumesc sincer pentru că sunteți parte din succesul meu. Am să-mi amintesc mereu de voi cu multă gratitudine. Sper ca într-o zi să devin și eu însumi membru al asociației în dorința de a putea ajuta și eu șincaiști ambițioși, căci sunt ferm convins de adevărul exprimat de Nicolae Steinhardt: “Dăruind vei dobândi!

 

 

Cândea Paula Roxana

Dragă Asociație Alumni,

Doresc să încep prin a evidenția impactul major pe care bursa primită din partea dumneavoastră m-a ajutat să progresez sprijinindu-mi nevoile materiale si financiare necesare în anul absolvirii. Ajutorul financiar lunar mi-a oferit oportunitatea de a-mi putea procura cărțile necesare, atât pentru examenul de bacalaureat, cât și pentru examenul de admitere. Odată cu luna aprilie, bursa mi-a permis realizarea deplasării la simulările viitoarei mele facultăți cu tot necesarul pentru drum. Ultimul an de liceu este unul plin de cheltuială, precum se cunoaște, însă cu ajutorul financiar primit din partea asociației, am simțit mai puțin impactul costurilor ridicate ale necesarului material și financiar.

Mulțumesc pentru ajutor, pentru oportunități, pentru susținere! Mulțumesc pentru că existați, pentru ceea ce ați făcut pentru mine, dar și pentru ceea ce veți continua să faceți pentru ceilalți bursieri selectați! Asociația pe care o constituți este un lucru deosebit, greu de realizat și fragil la detalii, de aceea mertitați respectul nostru, al bursierilor, dar și al societății.

La finalul acestui mesaj, aș dori să menționez că negreșit mă voi alătura acestei asociații (de data aceasta ca sponsor) de îndată ce progresul meu pe plan profesional îmi va permite.

Cu stimă, Cândea Paula Roxana

 

 

Loredana Radu

Draga asociatie Alumni,

Doresc in primul rand sa imi cer scuze pentru faptul ca am intarziat cu aceasta scrisoare. Va sunt enorm de recunoscatoare pentru sprijinul financiar pe care mi l-ati acordat in ultimii doi ani de zile, sprijin pe care nu as fi crezut niciodata ca l-as putea avea. Majoritatea banilor primiti de la dumneavoastra au fost pusi deoparte pentru a imi fi de ajutor in primul an de facultate, iar cei pe care i-am cheltuit deja au fost intrebuintati necesitatilor din timpul liceului(manuale,examene). Din fericire, clasele a XI-a si a XII-a au trecut fara mari eforturi financiare, iar banii stransi ma vor ajuta enorm de mult pentru a ma intretine pentru cel putin cateva luni in Cluj, unde voi studia limba Japoneza la universitatea Babes Bolyai, fara sa creez mari probleme financiare parintilor mei.

Va multumesc pentru gestul altruistic pe care l-ati facut pentru a ajuta elevii din Sincai si sper ca pe viitor sa pot da si eu inapoi ceea ce am primit fie viitoarelor generatii de sincaisti, fie pur si simplu oamenilor care au nevoie de ajutorul meu.

Cu stima,
Loredana Radu

 

 

Ribana Fuzi

Buna ziua!
As dori sa spun ca sunt mai mult decat multumita si mandra ca am trecut cu brio al doilea an de colaborare! A fost cu siguranta, un an mult mai bun, atat pe plan personal cat si financiar si de aceea as dori sa va multumesc foarte mult!

Bursa din acest an ma ajutat extraordinar in dezvoltarea personala, in primul rand deoarece majoritatea banilor i-am folosit pentru plecarea din Elvetia, la o conferinta internatonala, iar restul banilor pentru materiale de studiu.

Va multumesc pentru minunata colaborare si sper ca pe viitor aceasta colaborare sa evolueze!

Cu stima, Ribana Fuzi!

Ela Debreteni

Faptul că bursa ALUMNI Șincai se desfășoară și pe parcursul vacanței, pentru mine înseamnă mai mult decât un ajutor financiar de tipul altor burse, deoarece, la fel cum adevărații prieteni sunt alături atât la bine cât și la rău, bursa ALUMNI te motivează în timpul școlii, dar te ajută să te și bucuri de rezultate, pentru că un elev nu încetează să existe atunci când nu este la școală și mai ales nu trebuie să se simtă vinovat sau penalizat când îsi “încarcă bateriile”.

Eu, de exemplu, nu am fost niciodata în vreo tabără până acum, dar în această vară, fiind ultima vacanță dinainte de terminarea liceului, mi-am achitat cu ajutorul bursei ALUMNI taxa de participare la Universitatea de vară pentru elevi, la care îmi doream foarte mult să particip, mai ales pentru a mă putea decide asupra facultății pe care vreau să o urmez. Experiența a fost foarte utilă, deoarece m-a ajutat să evit multe regrete viitoare. Mulțumesc Asociației ALUMNI Șincai pentru tot acest ajutor.

Ela Debreţeni

 

Toth Isabella Theodora

Buna ziua!

Va scriu pentru a va multumi ca mi-ati acordat bursa si in acest an. Datorita generozitatii dumneavoastra am reusit sa imi platesc inca un an de studii suplimentare pentru facultatea de medicina. Bursa primita de la dumneavoastra a fost foarte bine venita deoarece mama, fiind pensionara, nu poate sa imi plateasca toate aceste ore si carti si culegeri de care am nevoie. Asa ca, multumesc!

Cu stima,
Toth Isabella Theodora

 

 

Oana Heredea

Dragă Alumni,

As vrea sa va mulțumesc în suflet pentru ajutorul acordat care a fost mai mut decât binevenit în această perioadă. Ajutorul dumneavoastră a fost materializat în cheltuieli pentru clasa a XII-a și cheltuieli pentru înscrierea la facultate, iar o parte din bani îi voi păstra pentru cheltuielile viitoare legate de cumpărarea manualelor și cărților pentru facultatea de calculatoare din cadrul Universității Tehnice Cluj Napoca unde voi fi studentă din toamnă spre marea mea bucurie. Mă simt onorată că am avut onoarea sa întâlnesc oameni ca dumneavoastră și sper la o viitoare colaborare în viitor!

Cu stimă,  Oana Heredea

 

 

Ismail Cristian

Toamna se numără… experiențele frumos trăite, iar, în mod cert, colaborarea cu dumneavoastră este una dintre ele. În cuantumul bursei, am reuşit să obțin certificatul european de acreditare a competențelor în franceză, DELF. Un alt țel a fost aprofundarea cunoştințelor în limba engleză, pe care l-am dus la îndeplinire. Mă bucur să fac parte din asociația care are ca scop promovarea culturii şi educatiei.

Ismail Cristian

 

 

Sântejudean Tudor

Stimată Asociație Alumni,

Subsemnatul Sântejudean Tudor-Voicu, elev în clasa a XI-a D, la Colegiul Național “Gheorghe Șincai” vrea să vă mulțumească pentru bursa oferită de dumneavoastă.

Doresc să încep prin a-mi exprima recunoștința față de eforturile financiare și fizice pe care aceasta asociație le face pentru elevii liceului nostru(și nu numai).
Pentru mine bursa a insemnat un ajutor mai mult decât bine venit, iar in calitate de beneficiar al acesteia, mă simt îndatorat să vă informez modul in care am folosit banii.În primul rând, banii i-am folosit pentru cumpărarea de rechizite si caiete pentru școală și a culegerilor din care mă pregătesc pentru olimpiadă și concursurile școlare.În al doilea rând, mi-am cumpărat haine noi și mâncare de la cantina liceului.De asemenea, cu ei mi-am creat cardul ECDL si am plătit 3 module, pe care le-am trecut cu peste 90%.Costurile deplasărilor la concursurile interjudețene au fost acoperite tot cu ajutorul acestor bani(reușind să obțin 3 medalii de argint),iar pentru că vechiul telefon se stricase,am achiziționat un smartphone(la mâna a doua),pe care îl folosesc deseori la lecții,caut subiecte date la olimpiadă și din când in când utilizez dicționarul la limba engleză.

Astfel, bursa a constituit un suport financiar foarte util pentru acoperirea costurilor școlare.Vă mulțumesc mult și sunt mândru că fac parte din acest proiect. Sper ca pe viitor să mă alătur si eu vouă.

Cu respect,
Sântejudean Tudor

 

Cristian Bud

Draga Asociatie Alumni,

Pentru mine au trecut deja anii de liceu, iar acum oficial sau neoficial sunt un „alumni” si vreau sa va multumesc pentru tot ajutorul acordat pe perioada liceului.
Aceasta bursa mi-a fost un suport in a face fata cheltuielilor de final, ba chiar m-a ajutat si sa imi incep studentia. Ma bucur ca sunt absolvent al CN „Gheorghe Sincai” deoarece exista persoane cu inima mare care se gandesc si la liceenii fara posibilitati.Sa fii sincaist este un lucru cu care te poti mandri la orice universitate din tara la care doresti sa mergi.

Nu voi uita niciodata ca a existat un grup de persoane extraordinare care m-au ajutat cu toate ca nu ma stiau personal, ei reusind sa isi faca o impresie despre mine doar dintr-o scrisoare de intentie. Lucrul cel mai important a fost increderea pe care am primit-o intr-un timp asa scurt pentru a primii o Bursa Alumni.
Candva si eu vreau sa ajung sa ajut la randul meu, sa stiu ca am facut pe cineva fericit si apreciat pentru munca acestuia dorind sa ofer mai multa motivatie in continuare.

Doresc sa va multumesc inca o data pentru tot sprijinul,

Cu respect si stima,

Cristian Bud

 

 

Tămaş Bogdan

Dragi membri ai Asociației Alumni Şincai,

țin să vă mulțumesc enorm pentru bursa oferită pe parcursul anului şcolar 2014-2015,respectiv pentru spijinul financiar acordat tuturor elevilor beneficiari ai bursei Alumni.

Această bursă a avut un rol foarte important în evoluția mea pe plan educațional în anul   şcolar precedent,ajutându-mă să pot să achiziționez culegeri cu teste pregătitoare pentru bac şi pentru olimpiada de matematică,diverse cărți pentru anul şcolar 2015-2016,precum şi caiete şi diverse rechizite noi pentru şcoala ori de câte ori rămâneam fără.
O parte din bani s-au dus,aşadar,pe cărți/caiete/culegeri care au avut rolul de a-mi asigura o informare cât mai decentă.   O altă parte din bani a avut un rol important nu in evoluția mea pe plan şcolar,ci in evoluția mea pe plan personal,ajutându-mă să pot să mă intrețin pe tot parcursul anului şcolar apelând la resursele financiare acordate de bursă ori de câte ori era nevoie fără a mai apela la parinții mei(eu stând in Baia Mare în chirie in timpul şcolii,iar parinții mei stând în Cavnic);ceea ce m-a făcut să nu mă mai subestimez si să am mai multă încredere în mine fiindcă am putut să mă descurc din “banii făcuți de mine”.   Aşadar,tin să vă mulțumesc incă odată pentru sprijinul financiar pe care îl oferiți în fiecare an elevilor,dar şi pentru sprijinul moral,elevii beneficiari căpătând o încredere în ei inşişi, ştiind că munca lor le este recompensată şi dorința de informare le este stimulată.

Cu deosebită admirație,
Tămaş Bogdan

bottom of page