Ajută!

Această pagină este dedicată prezentării şi popularizării cazurilor deosebite ale unor colegi de-ai nostri şincaişti care se confruntă cu situaţii de viaţă aparte. Avem credinţa că asemenea situaţii pot să ne ajute să ne închegăm ca o grupare puternică, ca o asociaţie ai cărei membri  încercă într-adevăr să promoveze valori autentice, şi care reuşesc să facă echipă şi să se adune laolaltă şi atunci când e vorba de a ajuta pe unul de-al lor, ajuns la mare ananghie.

Vom putea trece acest test de solidaritate şincaistă şi umană doar dacă  vom reuşi să facem exerciţiul recursului la memorie, la sentimentele de prietenie care ne leagă de ani, la toată bunătatea care adastă în noi şi de care uneori aproape uităm că o mai şi putem folosi şi descătuşa definitoriu şi remarcabil către ceilalţi şi pentru noi înşine.

Pe măsură ce alte cazuri similare sau de acest gen ne vor fi făcute cunoscute, vom posta aici orice material relevant pregătit în acest sens, care să prezinte situaţia şi care indică şi modalităţile clare, financiare sau logistice, prin care se poate ajuta.

Un prim caz, al Codruţei Mărginean (Alumni’92)vi-l prezentăm acum, aici. Alumni, citiţi şi… ajutaţi!

©2017 BY ASOCIAȚIA ALUMNI ȘINCAI BAIA MARE

Adresa:

Colegiul Național "Gheorghe Șincai"

Baia Mare, Maramureș

Contact:

Email: contact@alumnisincai.com

Telefon: 0744658234 - Cătălin Triff

                0722133166 - Alina Marincaș

Follow us!

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now