top of page

Fonduri BURSE ALUMNI 2017-18

Dragi prieteni Alumni!

In Septembrie s-a incheiat un alt ciclu de burse Alumni Sincai. Am reusit sa acordam un numar de 9 burse unor copii pe care i-am considerat meritorii, selectati pe baza de dosar (medii anuale, performante scolare, comportament ireprosabil, recomandari profesori, venit/membru familie). Bursele au fost finantate exclusiv din donatiile voastre si a catorva simpatizanti "ne-sincaisti". Tuturor donatorilor: va multumim pentru sprijinul neconditionat acordat de-a lungul timpului!

Rugamintea fireasca este aceea de a ne fi alaturi in anul scolar 2017-2018 pentru ca ne dorim sa ramanem un sprijin pentru copiii incercati de greutati pe care nu ar trebui sa le infrunte la aceasta varsta si pentru care scoala este probabil cea mai importanta sansa pe care le-o ofera viata.

Daca doriti sa ne sprijiniti pentru finantarea burselor pentru anul acesta scolar, va rugam sa ne contactati pe email

ca sa ne confirmati acest lucru si sa ne precizati suma la care va ganditi, pentru a putea bugeta acest ciclu de burse si a incepe demersurile de selectie a elevilor. Va rugam sa nu ezitati sa ne transmiteti orice sugestie sau intrebare, caci dorim sa fim expresia gandurilor voastre fata de Colegiul National Gheorghe Sincai. Adresa de contact a ALUMNI Sincai este: contact@alumnisincai.com

Cuantumul unei burse integrale anuale este in continuare de 2000 RON (~440euro/500usd/640cad) (pe care bursierii ii primesc in 10 transe lunare, pe baza de contract).

Cu toate gandurile bune,

Catalin Triff

Vice-presedinte

Coordonator Principal Proiect BURSE ALUMNI

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page